Çmimet e naftës shënojnë rënie në tregjet botërore

0

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të premteje.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar evropiane, Brent, ranë me 7 cent dhe u tregtuan me 62.03 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë ëpr naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 22 cent ose me 0.3 për qind dhe u tregtuan me 69.18 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa indeksi i çmimit të arit u tregtua me 1,291.61 dollarë amerikanë për onz.