Vidhet një bankë në Prishtinë

0

Mbrëmë ka nodhur një vjedhje në një bankë rrugës për Gërmi në Prishtinë. Cak i vjedhjes ka qenë një bankomat, mirëpo ende nuk dihet nëse hajnat kanë arritur të marrin para ose jo.

Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe është marrë me rastin.

Video nga vendi i ngjarjes: