Ali Ahmeti nga Struga: Nese punojmë me përkushtim, së shpejti do jemi pjesë e BE-së 

0

Ali Ahmeti nga Struga ka deklaruar se nese punojmë me përkushtim së shpejti do jemi pjesë e BE-së, ashtu siç arritëm të jemi në NATO.
Gjithashtu Z.Ahmeti ka thene se, pavarsisht se kishte njerez skeptik, tashme Maqedonia e Veriut po behet pjese e aleances me te madhe ushtarake NATO dhe nuk do te jete larg dita kur do te behemi pjese e BE-se. Prandaj ai ka kerkuar mbeshtetje te vazhdueshme qe sebashku me qyetaret te arijne dhe objektivat e tjera, ne te mire te te gjitheve.