Me flokë të gjatë e të kapura bisht, pamja e Julian Dedës para 20 vitesh do t’ju habisë (FOTO)

0

Nga çfarë kuptojmë, foto është marrë nga një realizim televiziv i shumë viteve më parë në ‘TVSH’, me shumë gjasa nga koha kur Juli sapo kishte nisur punën në televizion.

“Mos u frikësoni, jam unë para 20 vitesh”,-ka shkruar me humor aktori krahas fotos në fjalë. Më i dobët, me flokë të gjatë dhe të lidhur pas, këtë pamje të Julit me siguri nuk mendonit se do e shikonit ndonjëherë.

Image