Erektionspillen onefitpapafitness.ch Erektionspillen genéricos potencia en España
Ballina MAQEDONI Zjarr në afërsi të sallës sportive “Boris Trajkovski”, digjet një deponi

Zjarr në afërsi të sallës sportive “Boris Trajkovski”, digjet një deponi

0

Në afërsi të sallës sportive “Boris Trajkovski” ka shpërthyer zjarr, informojnë nga Njësiti i Zjarrfikësve të Bashkisë së Shkupit.

Ata theksojnë se zjarri ka shpërthyer në një deponi, ndërsa po digjen mbeturina dhe bar i thatë

Në terren janë dërguar katër makina për shuarjen e zjarrit.