Shkenca thotë që muskujt rriten (edhe) nga paratë.

0

Qëndroni në kontakt me paratë për të qenë të shpërblyer me praninë e aleatit të fuqishëm – testosteronit

Hulumtimi i publikuar me titull: ”Personaliteti dhe dallimet individuale”, i ka zbuluar që te meshkujt të cilët në duar kanë mbajtur bankënota të mëdha, për dallim nga ata të cilët kanë mbajtur letër të zakonshme, testosteroni është ngritur seriozisht.

Ndonëse hulumtuesit këtë e lidhim me përgjigjen e hormonit ndaj marrjes së vendimeve të rrezikshme – gjë që flet që duhet mbajtur plastika kur niseni për në market gjatë kohës kur fëmija – kërcimi direkt i testosteronit është përkrahja e përsosur në ndërtimin e muskujve.

Testosteroni luan rol kyç në lirimin e hormonit të rritjes dhe në sintezën e proteinave në muskuj, procese në të cilat amino-thartirat përdoren që sërish të ndërtojmë fibra muskulorë pas stërvitjes.

E thënë thjesht, sa më shumë që trupi të ketë në dispozicion, aq më lehtë do të arrijë të mbajë masën muskulore.

Vala natyrale e hormoneve do t’ju vërshojë një orë pas përfundimit të stërvitjes me pesha, mirëpo përdorni muskulin tuaj financiar dhe shejkun me proteina dhe shtoni kontakt me para të ftohta, të forta, prandaj më shumë do të avanconi. Pa pasur nevojë për përsëritje shtesë.

Përparësitë anabolike të lugës së shtuar të gjalpit nga kikiriku akoma nuk janë konfirmuar.

Pranoni veglat e verifikuara shkencore për rritje të muskujve.