Djegia e kallamave në liqen është veprim dashakeqës që do të njollosi punën e Komunës.!

0

Djegia e kallameve prane bregut te liqenit eshte e qellimshme dhe dashakeqese nga ana e personave qe duan vetem te njollosin ecurin e mire te Komunes se Struges.
Tregohet edhe ne raportin e inspektoreve shteteror, qe konstatuan se ka pasur vetem zjarre prane bregut te liqenit dhe asnje ndertimi sic pretendonin dhe shpresonin disa…