Shkupjanit 81 vjeçar i digjet pushimorja

0

Me 24.03.2019 në ora 08.30 në SPB Shkup, R.I.(81) nga Shkupi ka lajmëruar se në periudhën nga ora 14.00 e datës 23.03.2019 deri në ora 08.30 të datës 24.03.2019 është shkaktuar një zjarr në pushimoren e tij dhe hapësirën ndihmëse në vendin e quajtur “Cukur” në fshatin Jurumleri, Shkup.