Ndiqet penalisht banori i Probishtipit, është kapur me armë pa leje

0

Zyra e jashtme për punë kriminalistike në Probishtip ka ngritur padi penale kundër D.S.(46) nga Probishtipi për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale “ tregti me armë pa leje”.

Me 25.11.2018 në Probishtip, nga ana e zyrtarëve policor gjatë kontrollit në veturën e drejtuar nga i padituri është gjetur dhe konfiskuar pushka e gjuetisë “Zastava” për të cilën nuk ka pasur leje adekuate.