Merr fund epoka e erret e abuzimeve në Strugë, tashmë qyteti promovohet botërisht!

0

Pas 5 vitesh keqmenaxhim dhe keqperdorime ne Komunen e Struges, perseri ky institucion filloi te jete aktiv dhe ne sherbim te qytetarve. Tashme Struga po promovohet boterisht si destinacion turistik, me vlera dhe me kulture te larte. Promovimi per Strugen po kryhet ne panairin turistik me te madh boteror ne Barcelone, perkrah shume destinacionesh te tjera.

Nga burime te Redaksise sone, na informojne qe pjesemarresit ne kete panair jane mahnitur nga bukurite dhe kultura Strugane, e prezantuar me mjeshteri nga perfaqesuesit e Komunes ne kete event.
Tashme Struga nuk do te jete nje vend i haruar nga pushtetet, por do te jete nje destinacion per vizitoret nga e gjithe bota.