Ramiz Merko mbështet projektet e ndryshme (mahnitës) për Strugën, ja projekti që u prezantua sot!

0

Sot ne sallen e keshillit te Komunes se Struges u promovua projekti ToCulture, projekt per turizmin e qytetit te Struges dhe rrethines. Gjate promovimit u prezantuan/projeksuan disa video materie ne te cilat u spikaten elementet kryesore si tradita, kultura, religjioni te qytetit te Struges dhe rrethines. Ky projekt behet me iniciativen e Kreut te Komunes se Struges Z. Ramiz Merko.
Gjate prezantimit te tij, qyetetaret prezent ne kete takim kane mbetur te mahnitur per projektet e planifikuara per qytetin e Struges. Duket se keto projekte do i siellin pamje te reja Struges dhe do te siellin zhvillim ne shume sektore.