Gjimnazit “Ibrahim Temo” ju dhuruan paisje higjenike nga mërgimtarët Strugan të Zvicrës

0

Dita e veres Shmk Gjimnazin Ibrahim Temo e gjeti me nje donacion permbajtesor nga mergimtaret Strugan te Zvicres. Pas nje kerkese nga udheheqesia e shkolles per mjete higjienike (karroca higjienike) ,ashtu si gjithmone me gatishmerine maksimale mergimtaret i’u pergjigjen kesaj kerkese dhe e realizuan ate. Dikujt ky do ti dukej nje donacion shume i vogel por per shkollen tone kjo ka nje rendesi te vecante per arsye se nepermjet ketyre kartosave do te ngrihet niveli i higjienes ne shkolle ,do te ruhet shendeti i nxenesve dhe mesimdhenesve do te rritet efikasiteti ne pune dhe do te permisohen kushtet e punes.
Njeherit duhet ta falemenderojme edhe transportuesin Albert Kadriu i cili transportin e beri falas.
Nga Udheheqesia e SHmk Ibrahim Temo