Uzurpuesi dhe i korruptuari Ziadin Sela, me ndihmën e port-aleve të shpifura akuzon Ramiz Merkon për ndërtim pa leje, shikoni kush ka dhënë lejen për këtë objekt

0

Uzurpuesi dhe i korruptuari Ziadin Sela, me ndihmën e port-aleve të shpifura akuzon Ramiz Merkon për ndërtim pa leje, shikoni kush ka dhënë lejen për këtë objekt

Demant

Në lidhje me lajmin për ndërtime të egra, Komuna e Strugës, mohon se ka dhënë leje ndërtimi për ndërtim të tillë në objektin e quajtur Fati Trade, në periudhën që me komunën udhëheq kryetari Ramis Merko. Përkundrazi, bëhet fjalë për leje rekonstruimi e lejuar nga ana e ish kryetarit të Strugës, Zijadin Selës siç mund ta shikoni edhe në foto.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

*******************************************

Демант

Пред неколку дена се ширеше лажна информација дека Општина Струга дозволува диви градби. Општина Струга негира дека издала градежни дозволи за диво градежништво, за време на актуелниот мандат на градоначалник Рамис Мерко. Напротив, станува збор за дозвола за реконструкција на објект издадена од страна на поранешниот градоначалник на Струга, Зијадин Села, како што и можете да видите на сликите.

Канцеларија за односи со јавноста,
Општина Струга