Ne garat komunale nga lenda e Biologjise dhe Shkencave natyrore nxenesit e shfk ” Nuri Mazari”-Dollogozhde fituan disa çmime, ja detaje!

0

Ne garat komunale nga lenda e Biologjise dhe Shkencave natyrore nxenesit e shfk ” Nuri Mazari”-Dollogozhde zune keto vende: 3 vende te dyta; 6 vende te treta dhe 6 levdata. Kurse ne garat e Gjuhes angleze e organizuara nga kolegji “Yahya Kemal” nxenesit tane fituan levdata ( nga 180 nx. Vesa Dani kl.IX zuri vendin e 15). Nderkaq ne garat regjionale nga lenda e Gjeografise nxenesi Medi Sela kl.VI (Livadhi) zuri vendin e 3 me cka u kualifikua per ne gara republikane. Ju deshirojme suksese te metutjeshme nxenesve tane dhe mentoret e tyre!