Në spitalin e Strugës sulmohet fizikisht një person 39 vjeçar bashkë me gruan e tij

0

Me 09.03.2019 rreth orës 10, në qarkun e Spitalit të përgjithshëm në Strugë është prishur rendi publik nga sulmi fizik i kryer nga A.A.(29) nga Struga ndaj E.B.(39) dhe gruaja e tij A.B.(32), nga Struga.

Pas dokumentimit të tërësishëm të rastit, stacioni policor në Strugë do të ngrit padi adekuate penale.