Gabimisht e hamë ananasin: Kjo video tregon se si të kënaqeni me të pa e qëruar

0

Ananasi bën rrëmujë të konsiderueshme kur pritet dhe është shumë vështirë të pastrohet

Njëri ndër përdoruesit e rrjeteve shoqërore, Dilon Roberts, ka treguar se si dikush e ka ndarë ananasin në feta pasi që ia ka prerë majën.

Në fotografi shihet se si tërheqja e lëkurës nga mesi na jep copa në formë piramide pa kurrfarë nevoje që ta presim ananasin.

Videon në Twiter e ka ndarë Luis MekKlaski, 21-vjeç, student i shkencave Biomedicinale në Midlesburg.

Përdoruesit kanë qenë të ngazëllyer dhe kanë theksuar që vërtet gjatë gjithë jetës gabimisht e kanë pastruar dhe ngrënë ananasin.

Njëri ndër përdoruesit ka shkruar që diçka e këtillë vërtet është e realizueshme, sepse ananasi pikërisht është i ndërtuar si rrush.

Duke u rritur fryti gjithashtu edhe “kokrrat” bashkohen në një tërësi.

Nëse filloni nga fillimi ta hani ananasin, do të mund ta ndani copë pas cope.