Mësuesi në Malishevë rrah nxënësin e tij në Ditën e Mësuesit (VIDEO)

0

Një mësues i shkollës fillore në fshatin Lladroviq, ka bërë një gjest skandaloz. Ai ka rrahur nxënësin e tij në fytyrë si dhe e ka larguar nga ora.

Një mësues i shkollës fillore në fshatin Lladroviq, ka bërë një gjest skandaloz. Ai ka rrahur nxënësin e tij në fytyrë si dhe e ka larguar nga ora.

Gazeta NewBorn, ka siguruar video ku shihet se si ky mësues e rrah nxënësin e tij në mënyrë mizore, pikërisht në ditën kur festohet Dita e Mësuesit.

Ky nuk është rasti i vetëm që në shkollat e Kosovës ndodhin raste të tilla, ku nga mësuesit ushtrohet dhunë ndaj nxënësit.