Zaev dhe Osmani me emrin e ri drejtë Bukureshtit, Muki me siklet i shikon në TV

0

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zarv së bashku me zv/kryeministrin Bujar Osmani për herë të parë kanë udhëtuar jashtë shtetit me emrin e ri “Maqedonia e Veriut”.

Pas këtij udhëtimi të partnerëve të koalicionit me emrin e ri, deputeti i LSDM me siklet i shikon nga shtëpia këtë udhëtim.

Fluturimin e parë me emër të ri e ka promovuar vet Osmani në FB. “Drejt Bukureshtit, Rumania ratifikon protokollin për anëtarsim në NATO e gjatë presidencës rumune presim konfirmim të datës për filllim të negociatave me BE-në!” ka shkruar Osmani.

Ndryshe mbrëmë Zaev dhe Ahmeti u dakorduan që të nxjerin kandidat të përbashkët për prësident të Maqedonisë së Veriut.