Digjet një shtëpi në Batincë të Shkupit

0

Është djegur një shtëpi në fshatin Batincë të Shkupit. Sipas zjarrfikëseve të Bashkisë së Shkupit, zjarri shpërtheu në mesnatë në rrugën “6” nr.14.

Ekipet kanë intervenuar në mesnatë deri në ora 02:40.

Gjatë intervenimit kanë marrë pjesë gjithsej gjashtë automjete dhe 14 zjarrfikës. Kurse gjithsej 100 metra katrorë janë të përfshirë nga zjarri, ende nuk është përcaktuar dëmi.