Tabela Republika e Maqedonisë së Veriut arriti në “Bogorodicë”

0

Ndryshimi i emrit do të fillojë së pari nga vendkalimet kufitare të Maqedonisë.

Tabela ku është shkruar Republika e Maqedonisë së Veriut tashmë është në vendkalimin kufitar në “Bogorodicë”, por ende nuk është vendosur.

Nisi ndërrimi i emrit të ri, Republika e Maqedonisë së Veriut

Gjatë ditës së nesërme pritet të nis ndryshimi i emrit duke filluar nga vendkalimet kufitare, institucionet shtetërore dhe përfaqësitë diplomatike konsullore.