FOTO/Salla sportive në Llabunishte drejt përfundimit, Merko dhe Shaqiri mbajnë premtimin!

0

Salla Sportive në fshatin Llabunishte merr formë dhe punimet po shkojnë drejtë përfundimit. Ky projekt po përfundon në një kohë rekord, falë angazhimit maksimal të Kryetarit Ramiz Merko dhe deputetit Agim Shaqiri.
Eshtë ky edhe një premtim i mbajtur nga kryetari dhe së shpejti rinia e Fshatit Llabunishte do ketë një sallë sportive bashëkohore sic e meritojnë, për të kryer aktivitetet sportive./Strugalajm.org/