Strugë: Ngrihet padi për banorin e Oktisit, për prodhim dhe shpëndarje të Drogës, ja detaje.

0

Për shkak të ekzistimit të  bazuar  për dyshimin e kryerjes së një vepre penale  “prodhimi ilegal  dhe lëshim në përdorim i lëndeve narkotike, substancave psikotrope dhe prekursorëve”, Zyra e Jashtme për Pune  Kriminalistike në Stacionin Policor në Strugë pranë Prokurorisë Publike  ngriti padi penale kundër N.R. (34) nga fshati Oktis  i Strugës.

Gjatë  bastisjes  në shtëpinë e tij,  në oborrin e shtepisë  janë gjetur dhe janë  konfiskuar  saksi me fidane të bimës Cannabis dhe lënde narkotike marihuana.

 

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër

Zyra për marëdhënie me publikun