Tragjedia e Sala, nxirret nga deti trupi i pajetë, dyshohet i futbollistit

0

Është nxjerrë nga rrënojat e avionit me të cilin po udhëtonte futbollisti Emiliano Sala dhe piloti David Ibotson, trupi i zbuluar disa ditë më parë, pas një kërkimi nënujor. Ndërkohë Air Accidents Investigation Branch (AAIB) nuk ka zbuluar ende identitetin e viktimës që është gjendur në këto rrënoja.

Ekspertët arritën të nxirrni me sukses trupin, ndërkohë që operacioni për të rimarrë rrënojat e avionit është ndërprerë për shkak të kushteve të këqija të moti.