Shpërthim në Qendrën Tregtare “Mavrovasja”, shkaktohet dëm material (Foto)

0

Dy mjete eksplozive në Qendrën Tregtare “Mavrovasja”, , nga të cilat vetëm njëri ka shpërthyer dhe ka shkaktuar dëme materiale të lokaleve përreth. Shpërthimi ka ndodhur mbrëmë vonë, ndërsa policia ka ndërhyrë menjëherë në çeaktivizimin e mjetit tjetër shpërthyes.

Nga policia punojnë në mbledhjen e informatave operative dhe zbardhjen e plotë të rastit.