Maqedoni, komunikacioni zhvillohet nëpër korsi të lagështa

0

Komunikacioni i rrugëve shtetërore po zhvillohet nëpër korsi të lagështa, njoftojnë nga Lidhja Auto-moto e Maqedonisë.

Ato theksojnë se intensiteti i komunikacionit jashtë qyteteve është mesatar ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon përshtatje të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës rrugore dhe drejtim të kujdesshëm të automjeteve