Ramiz Merko fillon rikonstutimin e pishinës në Strugë! 

0

Ramiz Merko fillon rikonstutimin e pishinës në Strugë!

Me mbeshtetje te qeverise, Z. Merko fillon rikonstruktimin e plote te pishines ne Struge.  Sot u shpall dhe tenderimi i cili do ti japi nje pamje tjeter te re, pishines se Struges.
Nje projekt ky i munguar, qe tashme duket se po vete drejt zgjidhjes dhe riaktivizimit te kesaj pishine./Strugalajm.org