Ramiz Merko do të asfaltoj aksin rrugor Novoselle – Tatesh – Misllodezhde

0

Kryetari i Komunes se Struges, do te realizoj, projekt te rendesishem per banoret e zones Bixhove, Novosell, Tatesh i Poshtem, Tatesh i Eperm etj. Behet fjale pikerisht per asfaltimin e rruges Novoselle-Tatesh, rruge e cila lidh shume fshatra te asaj zone me njeri-tjetrin. Vemendja e Z.Merko eshte perqendruar ne permirsimin e infastruktures per qytetaret e Struges dhe rrethinave te saj.  Duket se tashme vemendje e vecante po i kushtohet dhe fshatrave, qe per vite me rradhe nuk i jane nenshtruar as nje investimi./Strugalajm.org/