EKSKLUZIVE: Ramiz Merko kandidat i pranueshëm dhe nga LSDM për President!!!

0

EKSKLUZIVE: Ramiz Merko kandidat i pranueshëm dhe nga LSDM për president!!!

Në mbeldhjen e kryesisë të BDI-së, janë permendur disa kandiat të mundëshëm për kandidat për zgjedhjet presidenciale, mes të cilëve figura të përshtatshme, ku ndër tyre i mundëshëm është emri i Ramiz Merkos, i cili del më i favorizuar si kandidat konsensual për Presdientin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.
Por nga burime të afërta të Ramiz Merkos, thuhet se kryetari aktual, nuk ka ambicje te tilla dhe Z. Merko dëshiron të përfundoj mandatin e kryetarit të Komunës së Strugës dhe ti kryej premtimet ndaj qytetarëve Strugan./Strugalajm.org/