FOTO/Deputeti Strugan Agim Shaqiri, pjesë e Koferencës Ndërkombëtare në Bruksel.

0

Komunikimi me qytetarë, si të zhvillohet strategjia gjithëpërfshirëse komunikuese nga Parlamenti, organizuar nga Grupi për mbështetje të demokracisë dhe koordinimit të zgjedhjeve në bashkëpunim me Komitetin për punë të jashtme të Parlamentit Evropian, ka qënë fokusi i koferencës Ndërkombëtare në Bruksel, ku i pranishëm ka qënë dhe deputeti nga Struga Z.Agim Shaqiri.