Komunikacioni në Maqedoni, ulet dukshmëria në Tetovë

0

Komunikacioni në rrugët shtetërore në vend zhvillohet në korsi të lagura. Në disa vende ka mbetje të borës, pas intervenimit të ekipeve të NP “Rrugët e Maqedonisë”.

Për shkak të mjegullës dukshmëria në Tetovë është ulur deri në 50 metra.

Intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është mesatar, ndërsa në kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon vozitje të kujdesshme, përshtatje të shpejtësisë dhe respektim të sinjalizimeve rrugore