Tetova qyteti më i ftohtë në Maqedoni

0

Gjatë mëngjesit në Tetovë është më ftohtë me -11 gradë celsius, ndërsa një gradë është në Gjevgjeli.

Sipas Drejtorisë për punë hidrometeorologjike, deri në ora 07:30 -10 ka qenë në Shkup, -8 në Prilep, Manastir dhe Dibër me -7, -6 në Krushevë, Demir Kapi dhe Kriva Pallankë, -4 në Ohër si dhe – 13 në Berovë.

Moti sot në Maqedoni

Lartësia e borës në Kodrën e Diellit është 101 centimetra, 35 në Tetovë, 28 në Gjurishte, 26 në Shkup, 25 në Demir Kapi, 19 në Manastir, 10 në Ohër dhe Shtip, nëntë në Kriva Pallankë, tetë në Prilep, katër në Vinicë dhe dy në Berovë.