Ju ka rënë celulari në ujë? Bëjeni këtë menjëherë që ta shpëtoni

0

Shumë njerëz ballafaqohen me problemin e të rënit celulari në ujë, mirëpo shumë pak e dinë ‘procesin e shpëtimit’.

Porsa të iu bije celulari në ujë ju duhet ta merrni atë sa më shpejtë që është e mundur, ta terni me peshqir dhe të ja hiqni të gjitha pjesët.

Pastaj, jo me tharës të flokëve por me fshesë me korrent e terni celularin të tërin në çdo pjesë

Porsa ta përfundoni procesin me fshesë me korrent, futeni celularin në një qese të mbushur me oriz dhe lëreni aty për 3 ditë.

Pas 3 dite, nxirreni nga aty dhe kthejuni normalitetit.