Shefik Duraku, anëtarë i kryesisë qendrore të Aleancës për Shqipëtarët i diplomuar në UNS

0

Shefik Duraku, anëtarë i kryesisë qendrore të Aleancës për Shqipëtarët i diplomuar në UNS

Redaksia e strugalajm.org mëson se dhe Shefik Duraku,përndryshe anëtarë i kryesisë qendrore të Aleancës për Shqipëtarët është i diplomuar në Universitetin Ndërkombëtarë në Strugë.Kjo është një fakt më shumë për ato që kritikojn UNS dhe prof Ramis Merko, se dhe në kryesin e ngushtë nga ku dalin vendimet e partisë së tyre ka të diplomuar në UNS.

Ketu nuk përfundon, por në ditët ne vazhdim do shofim se dhe ish funksionar por dhe ato që janë akoma nëpër pozita nga ASH janë të diplomuar në Universitetin Ndërkombbëtarë në Strugë.