Isen Shabani kryetari i Komunës së Vrapçishtes i diplomuar në Universitetin Ndërkombëtarë në Strugë

0

Isen Shabani kryetari i Komunës së Vrapçishtes i diplomuar në Universitetin Ndërkombëtarë në Strugë

Vazhdojm me publikimet, strugalajm.org mëson se dhe Isen Shabani , Kryetari i Komunës së Vrapçishtit dhe antarë o Aleancës për ShqiptarëtS është i diplomuar në Universitetin Ndërkombëtarë në Strugë.Kjo është një fakt më shumë për ato që kritikojn UNS dhe prof Ramis Merko. Gjithashtu Isen Shabani është vlersuar si gjenerata e ndryshimit, pra i kujtojm ASH dhe liderit të tyre këto persona që prisni ju ndryshimin janë të diplomuar në Universitetin Ndërkombëtzarë në Strugë.