Greqi, filloi votimi në parlamentin grek rreth Marrëveshjes së Prespësvv

0

Në Kuvendin e Republikës së Greqisë ka filluar votimi rreth Marrëveshjes së Prespës. Deputetët grek një nga një për momentin janë duke votuar rreth Marrëveshjes së Prespës. Votimi pasoi pas një debati të ashpër mes deputetëve të opozitës dhe partive opozitare.