Dalin emrat e parë, Arsllan Istrefi nga Aleanca për Shqipëtarët i diplomuar në UNS

0

Dalin emrat e parë, Arsllan Istrefi nga Aleanca për Shqipëtarët i diplomuar në UNS

Redaksia e strugalajm.org mëson se Arsllan Istrefi, këshilltari personal i kryetarit të ASH Zijadin Sela, është i diplomuar në Universitetin Ndërkombëtarë të Strugës ne Fakultetin e Shkencave Juridike:
Arsllan Istrefi . Pikërisht këto që sot duke u mbrojtur nën logon e partisë së tyre kritikojnë Universitetin ndërkombëtarë në Strugë dhe Prof Ramis MErko, dja kanë qënë studentë tyre.

Ne ditet ne vazhdim do nxjerr dhe plot emra te tjerë, antarë të kryesis qëndrore, drejtor, kryetar komunash dhe kandidat ne listen per deputet nga Aleanca për Shqipëtarët të cilët kanë diplomuar në Universitetin Ndërkombëtarë në Strugë.