Më 22 Janar të këtij viti, rreth orës 13:00, në stacionin e autobusëve në Ohër, është bërë prishja e rendit publik dhe qetësisë

0

Më 22 Janar të këtij viti, rreth orës 13:00, në stacionin e autobusëve në Ohër, është bërë prishja e rendit publik dhe qetësisë me zënke verbale ndërmjet N.S. (45) nga Ohri, nga njëra anë dhe I.I (34) , A.I.(30), të dy nga fshati Ladorishtë i Strugës, nga ana tjetër.
Zënka ka filluar për shkak të marrëdhënieve të prishura per borxhe të ndërsjella dhe ndërpritet me ndërhyrjen e punëtorëve të sigurimit në stacionin e autobusëve.
Kundër pjesëmarrësve në prishjen e rendit dhe qetësisë publike, SPB Ohër do të ngrejë paditë e duhura.

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër
Zyra për marëdhënie me publikun