Nesër fillon mësimi në të gjithë shkollat e vendit

0

Në pajtim me rekomandimet e Ministrisë së Ekologjisë, Ministria e Arsimit njofton se gjysmëvjetori i dytë për vitin shkollorë 2018/2019 fillon nesër, 23.01.2019 dhe atë për të gjithë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme, përfshi ato publike dhe private