Moti sot në Maqedoni

0

Moti sot në Maqedoni do të jetë i ndryshueshëm me periudha me diell dhe erë mesatare nga drejtime të ndryshme. Nëpër fushëgropa do të paraqitet mjegull.

Temperaturat e mëngjesit do të lëvizin prej -4 deri 0 gradë celcius, ndërsa ato ditore do të jenë në interval prej 1 deri 6 gradë celcius.

Gjatë ditëve të ardhshme moti pritet të jetë i ndryshueshëm, ndërsa në vendet më të larta malore do të ketë kushte për reshje të borës.