Ja pse Ziadin Sela urren Halil Kastratin dhe humanistet, në mes të Ramazanit pin alkohol!!

0

Absurditeti tek ju nuk ka fund, por si thonë të moshuarit, pijanecit mos I shko mbrapa se nuk është në vetëdije çka flet.
Po, normale që nuk do ju pëlqejën vepran e mëdha humanizmi si hoxha i nderuar Halil Kastrati, se kryetari juaj i quan ekstremizem islamik, normale që ju nuk mund të kuptoni që në mes të muajit Ramazan ju shtroni drekë me alkohol.
Por këto ju i quani si hallall, sepse këto i bën kryetari juaj. Aq më keq për ju, që silleni si të pa fytyrë kur dikush mbështet një nisëm humanitar do të quhet harram. Ndërsa kur ky i fundit takohet me Tërivërin tuaj është hallall.
Ky është një shembull i qartë i besimit të shtirur, që bëhet për propaganë ose publicitet, gjithsesi ska problem, para zotit keni për të dhënë llogari, për mëkatet tuaja që nuk i lan as një det.
Na u lodhën sytë nga ju që shpërndani të keqen, shkërmoqje dhe rrënim. Le të shohin sytë akte bamirësie dhe mirësie. Le të nxitemi për vepra të mira. Keni të drejtë të kritikoni. Kritika është pjesë e demokracisë. Por, këtu heshtni. Shtttt.
Pushoni se pushteti i zotit është më i madh se gangësterlliqet tuaja! Sepse tashmë nga qytetarët nuk trembeni, por të paktën kini frikë zotin!

Patrioti në luftë me muslimanët (VIDEO)