Maqedoni, komunikacioni nëpër korsi të lagtështa

0

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa ndalesa dhe nëpër korsi të lagështa. Reshje të dobëta të shiut që nuk mbetet në korsi ka në Strazhë.

Intensiteti i komunikacioni në jashtë mjediseve së qyteteve është mesatar.

Në vendkalimet e vendit nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.