Ekskluzive/Ramiz Merko do të mbështesë fondacionin e Halil Kastratit, me vlerë 5.000 euro për çdo shtëpi!!!!!!

0

Ekskluzive/Ramiz Merko do të mbështesë fondacionin e Halil Kastratit, me vlerë 5.000 euro për çdo shtëpi!!!!!!

Sot ne takimin midis hoxhes dhe humanistit Halil Kastartit, Kryetari i Komunes Z.Merko premtoi, se per cdo shtepi e cila do te ndertohet per qytetaret e Struges te cilet jane ne nevoj, Z. Merko do te mbeshtes fondacionin e Halil Katratit me 5.000 euro, dhe kete Kryetari i Struges, sot e realizoj premtimin e tij me kontrobutin e tij personal ne blerejen e baneses se pare ne Struge nga fondacioni i Halil Kastratit, ku do te strehohet dhe familja e pare Strugane.
Halil Kastrati prej disa vitesh me rradhe ka kontribuar ne permirsimin e jeteses per personat ne nevoje. Duket se objektivi i tij kete here kane qene familjet Strugane, per te cilat Z.Kastrtati do te kontriboje. Duket se pjese e kesaj nisme eshte bere dhe kreu aktual i Komunes Z.Ramiz Merko, i cili do mundesoj mbeshtetjen e tij ne fushen e humanizmit per familjet ne nevoje./Strugalajm.org