Draft-amendamentet për ratifikimin e marrëveshjes së Prespës në Kuvendin e Greqisë

0

Siç raportojnë nga AIM, draft-amendamenti ku pritet të ratifikohet dhe të hyjë në fuqi marrëveshja e Prespës sot u dorëzua në Kuvendin e Greqisë, dhe me siguri të hënën do të shqyrtohet në Komisionin mbrojtjes kombëtare dhe punëve të brendshme, dhe pritet shqyrtohet deri të premten.

Maqedonia javën e kaluar e ratifikoi në Kuvend e më pastaj u publikua në “Gazetë Zyrtare”,

Tani “përgjegjësia” bie në Kuvendin e Greqisë që me shumicë votash apo me 151 vota të jep “dritë të gjelbërt” zbatimit të marrëveshjes së Prespës.