Ohër: Ndiqen penalisht 2 persona, për 1 muaj në 12 vjedhje kanë vjedhur 686.410 den

0

SPB Ohër ka ngritur padi penale kundër P.T.(25) nga Prilepi dhe ndaj një personi tjetër të panjohur për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e 12 veprave penale “ vjedhje “, transmeton Almakos.

Në periudhën nga 04.07.2018 deri me 15.08.2018 të paditurit janë futur në disa banesa në Ohër ku kanë vjedhur mjete të ndryshme në vlerë prej 686.410 denar.