Çifti i Show Bizit Shqiptar Ermal dhe Ami Mamaqi vizitojnë Strugën!

0

Cifti i Show Bizit Shqiptar Ermal dhe Ami Mamaqi, kane vizituar qytetin e Struges ne keto dite te ftohta dimri. Duket se dhe dimri ne Struge ka bukurine e vete, qe afron shume njerez publik per te kaluar momente te bukura.

Lajmi per viziten ne Struge e ka bere vete Ami ne profilin e saj ne Instagram, ku ka ndare me miqte foto te marra gjate sheshit korzo./strugalajm.org