Zgjidhet kryesia e Bashkësia Lokale në Dollogozhdë, ja emrat!

0

Sot ne zyren e Njesise per Bashkepunim me Bashkesite Lokale, Mbrojtje dhe shpetim, prane Komunes se Struges, Teki Arsllani, zgjidhet kryetar i keshillit te Bashkesise Lokale ne Dollogozhde, sekretar zgjidhet Jetmir Mazari si dhe u zgjodhen komisionet funksionale te Bashkesise Lokale ne Dollogozhde.