Tërmet në afërsi të Konjares së Mesme në Maqedoni

0

Tërmet me përmasa prej 2.5 gradë ka pasur sot në Konjare të Mesme.

Epiqendra e tërmetit ka qenë në Konjaren e Mesme ose 26 kilometra larg nga Shkupi.

Tërmeti ishte me thellësi prej 5 kilometra dhe ka ndodhur sot pas orës 13:00./Telegrafi/