Esklukzive: Linja të reja ajrore me Wizzair nga Ohri në Munchen, Dortmund, Malmo, Milano.

0

Wizz Air, një nga linjat më të shpejta në rritje të Evropës dhe bartësi kryesor me kosto të ulët në Maqedoni, njoftoi sot shpërndarjen e avionëve të saj të pestë Airbus A320 në bazën e saj në Shkup në korrik 2019, si dhe fillimin e tetë shërbimeve të reja të pritura nga Shkupi në Karlsruhe / Baden-Baden, Bremen, Larnaka dhe Turku dhe nga Ohri në Malmö, Milano Malpensa, Mynih Memmingen dhe Dortmund.Linjat e reja ajrore me çmime të ulëta tashmë janë në shitje në wizzair.com dhe aplikacionin mobil të linjës ajrore duke filluar nga 1,169 denarë / EUR 19,99 *