Ngrin Liqeni i Badovcit.

0

Moti i ftohtë dhe reshjet e pandalshme të borës kanë bërë që Liqeni i Badovcit të ngrijë.

Gjatë ditëve të fundit mos ndalja e të reshurave të borës ka bërë që pjesëmarrësit në komunikacion por edhe këmbësorët të kenë probleme në qarkullim.

Reshjet e pandalshme të borës kanë bërë që edhe Liqeni i Badovcit të ngrijë.