Çejku: E ardhmja do të tregojë filozofinë integruese të Ali Ahmetit

0

Ish ambasadori i Shqipërisë në Maqedoni, Arben Çejku, ka vlerësuar lartë kontributin e Ali Ahmetit, liderit të BDI-së, i cili me përkushtim të madh punoi për një Maqedoni evropiane ku shqiptarët janë pjesë shtetëformuese dhe faktor për stabilitetin dhe ardhmërin e saj.